10 mere Top Tips fra vores favorit privatøkonomi bloggere

Antallet en grund folk fortæller mig, de ikke kan gå på ferie i udlandet er manglende penge. Pensionering bidrag. Du går på Pension en dag. Investere og måske sænke nuværende skatterne ved at lade din arbejdsgiver bidrager en procentdel af hver lønseddel til din 401k konto (eller lignende ting med forskellige navne for offentlige arbejdsgivere). En anbefalede investeringer procentdel er 10%, men det er op til dig; mere er bedre, den årlige maksimale er $18,000. Kardinal reglen er tage The Match, hvis du har en. En typisk arbejdsgiver tilføjer 3% af din løn, når du bidrager med 6%, så det er ligesom gratis penge. Tage kampen. (Din faktiske match afhænger din arbejdsgiver regler.) Pengene er investeret for dig, tilgængelige straffen-fri når du går på Pension efter alder 59,5 (normalt.) Hvis du ændrer arbejdspladser, kan pengene gå med dig. En 401k kan kun investere i hvad din arbejdsgiver tilbyder. De fleste arbejdsgivere har måldato midler, så at vælge en er en nem beslutning. Hvis du har brug for eller vil, kan du nogle gange opnå et endnu bedre resultat ved at vælge andre tilgængelige valgmuligheder.

Amazon er et meget godt stykke arbejde med at lade dig vide din ventende levering skiftende placering i hvert led af de shipping. Men hvis du er på farten eller manglende forbindelse til internettet, så det kan være en smerte at logge ind på webstedet for opdateringer. Som alternativ, kan du tilmelde dig at modtage SMS-beskeder. Blot besøge leverance opdateringer via tekst-side og følg instruktionerne.

Hvis du har studielån eller personlige lån, overveje din refinansiering muligheder. Eller tror om hvilke lån du skal betale først baseret på hvordan stejle renten er. Det samme gælder for kreditkort saldi: afbetale de saldi, der kommer med de højeste rentesatser først.

Pyha! Tillykke om at gøre det til ende. Forhåbentlig samlet du op et par nyttige tips undervejs. Nu du har fået viden, er det tid til at omsætte det til handling. At have et system til at spore dine fremskridt og holde sig motiveret er afgørende, så sørg for at Tjek ‘ netto værd Tracking: The Number One værktøj For rigtige finansielle succes og få din gratis kopi af den bedste pokkers nettoformuen regneark på internettet.

Redaktionelle offentliggørelse: Dette indhold er ikke angivet eller bestilt af bank annoncøren. Udtalelserne her er forfatter ‘s alene, ikke de af banken annoncøren, og har ikke været gennemgået, godkendt eller ellers godkendt af banken annoncøren. Dette websted kan kompenseres gennem bank annoncør Affiliate Program.

Evaluere arkivering krav til husholdningsbrug medarbejdere. I mange tilfælde er at arbejdsgiveren ansvarlig for registrering og betale skat på husligt arbejde (fx barnepiger, rengøring personale). Skatteyderne bør være sikker på at holde styr på de beløb, der betales til disse arbejdstagere og derefter planlægger at fil og betale skat som nødvendigt.

De små ting kan have den største virkning. Selv om det ikke måske synes som det, kan den lille ting tilføje op mest når det kommer til dine penge. Udgifter kun $5 kan ekstra om dagen tilføje op til $150 i uforudsete udgifter i måneden. Men det kan også arbejde i den modsatte vej. Tilføjes en ekstra $150 $5 om dagen for at afbetale gæld kan sidestille betalt ud i gæld hver måned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *