Hvordan at spare penge på en tur til Storbritannien

Med den stramme økonomi bliver familier bevidste om nødvendigheden af at spare, budget og overveje alle udgifter mere forsigtigt end nogensinde. Der er masser af måder for dagens husstande til at skære potentielt hundredvis af dollars ud af vores månedlige driftsudgifter, af planlægning, indkøb og udgifter smartere end du måske gøre lige nu. Forummets et fantastisk sted at spot tilbud på underholdning som og når de sker, det være sig i hjemmet eller ude omkring. Store artikler at tjekke ud er betale mindre For går ud, der indeholder oplysninger om alle varig familiedag tilbud og hvordan man kan få fat i dem, og DVD Rentals, som vil vise dig hvordan du får en stabil forsyning af film til næsten ingenting.

En langsom komfur kan være en af de bedste køkken penge opsparere, da det er så billigt at køre (de bruger bare 100 watt af elektricitet, hvilket betyder, at ét måltid om ugen stativer op mindre end en dollar på el-regningen). One-pot måltider i Crock gøre mindre dyre kød til velsmagende, mørt retter. Den lille apparat producerer også store partier af mad til at fryse til senere.

Jeg tage $ ud af pantet. I stedet for at indkassere i mine point, eller at få et gavekort, satte jeg dem på mit realkreditlån. Det tager $2500 til at tjene $25, men når man tænker på det er for regninger jeg betaler under alle omstændigheder, jeg oplade dem hver måned til kreditkort og derefter betale det hver måned. Hidtil har jeg taget næsten to år ud af pant og gemt et ton af penge i interesse. Også en anden måde at spare $ til frokost er at gemme dine rester (ikke fra folks plader), men når du har kun en lille smule af rester i container eller et par veggies i frosset fryser taske. Læg dem i ziploc opbevaringsposer og derefter lave suppe i crock pot. Normalt nødt jeg bare til at tilføje en dåse hakkede tomater og bønner, eller smide i nogle sidesten pasta. Jeg plejer at få omkring to uger værd af frokoster og en dejlig minestrone suppe, som også er godt for talje.

Men en god løn ikke ændre det faktum, at du er i gæld og vil stadig nødt til at finde ud af din finanser (og tilbagebetalingstid plan) om vejen forude. Ligesom patienter, der ikke spiser godt eller motion, kunne du skader din langsigtede finansielle trivsel, hvis du ikke tackle din studielån, holde sig til et budget og udvikle andre gode penge vaner. Og ligesom medicinske problemer, der går ubehandlet, din økonomiske situation vil ikke forbedre hvis du ignorere det — i virkeligheden, det kan få en hel del værre. Så er her hvordan du kan komme på sporet for finansielle wellness post-eksamen, og Angiv sygepleje på et fast sted, både i din karriere og din tegnebog.

En mands trash er en anden mands skat. Hvis du ønsker tømmer, metal eller andre ting for DIY projekter, blive fortrolig med din lokale overførsel station. Det er en triple whammy: noget du kan genbruge i stedet for at smide i et deponeringsanlæg hjælper med at redde miljøet, sætter flere kontanter i lommen, og øger din #skills.

Dette er en af mine yndlings kreative måder at spare penge. Jeg lærte først kraften i denne tilbage i college, da jeg opdagede, at jeg kunne få min lærebøger gratis ved at købe og sælge dem på Amazon. Jeg skulle betale et par bukke (på de fleste) for min lærebøger, som mange af mine klassekammerater var betaler over $100 for.

En organisation kaldet Freecycle har forskellige grupper over hele landet. Du sandsynligvis endnu at finde én ret i din hjemby. Du tilmelder dig via Yahoo, men det er alle e-mail-baserede. Jeg anbefaler at du opretter en ny e-mail-adresse til dette fordi du normalt får en hel del e-mails om dagen. Hvis du er på udkig efter noget bestemt du kan sende en masse e-mail og spørge, hvis nogen har varen. Eller hvis du ønsker for at slippe af med ting du ikke bruger, i stedet for at smide det væk sende en masse e-mail ud tilbyder varen til alle, der ønsker det.

Lanceret samtidig med skilsmisse magasin i 1996, var en af de første magasin websites i verden. Hjemmesiden tilbyder i dag, tusindvis af sider med skilsmisse-relaterede artikler, ofte stillede spørgsmål, podcasts, videoer og målrettet reklame. Vi tilbyder også en professionel Directory byder familie advokater, skilsmisse finansanalytikere, revisorer, terapeuter og andre skilsmisse-relaterede tjenester.

Der er altid fordele og ulemper for flytter ind hos nogen. Opadrettede, kan du finde det meget bekvemt at have din betydelige andre rundt hele tiden og de kan være pænt og respektfuldt bofæller til toppen det! På negativsiden kan de snorker som en bjørn og forlade tandpasta hele vasken hver morgen. Nogle gange, er der ting du ikke vil vide før du faktisk at flytte, men hvis du synes om, hvad de kunne og fuldt ud forstå gode, onde og den grusomme på forhånd vil du være mentalt parat til at gå på kompromis gennem hårde situationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *