Spare penge Tips og ideer

Vi ser alle nye idéer til hvordan du spare penge og holde et par ekstra dollarsedler i vores pengepung. Firmaet Walking rabatter et udvalg af sine mænds og kvinders sko som led i sin slutningen af sæson salg, med tilbud starter ved $9.99. (Priserne er som markeret.) Plus alle ordrer taske gratis forsendelse. Det er den bedste salg vi har set fra firmaet Walking i et år. Nogle undtagelser finder anvendelse. Blandt de tilbagediskonterede mærker er Ecco, Dansko og OluKai. Handlen slutter den 25 September.

Dette er næsten magen til låntagning, men nu vil du udveksle dit kostume med en anden person. Denne idé er ideelle, når du har et kostume, og ikke ønsker at investere dine penge ved at købe en anden. Du kan udveksle outfit med venner eller familiemedlemmer. Du kan også finde nogen til at handle med online.

Undersøge de forskellige studerende lån konsolidering pakker tilgængelige og se hvad du kan spare: engang 1% rabat på en $10.000 lån sparer dig $100 om året, og dit lån er formentlig større end (og cut du kunne få er sandsynligvis større).

Gennemgå og opdatere modtagere for livsforsikringer, IRAs og 401ks. De fleste mennesker sjældent ser på det, men det er ekstremt vigtigt, især hvis du har været igennem store liv ændringer såsom at blive gift, skilt eller have børn,”siger han.

Vi har faktisk brugt omkring $100 for en Florida State Parks passere for vores familie. Da vi bruger så meget tid på stranden, men gratis adgang til stranden er over 20 minutter væk, mens State Park er 5, sparer vi tonsvis på gas. Plus det er en meget roligere område og har fiskeriområder og andre aktiviteter, som vi nyder at gøre så godt. Og oven i det, vi kan komme ind i nogen stat park omkring Florida gratis, så når vi gå på opdagelse, vi kan stræbe efter nye parker og spare penge på dem. Og da min mand er en dyrlæge, vi var ikke genert over at spørge for veteraner sats der eller andre steder. Du skal muligvis holde en DD-214 med dig, medmindre din tilstand er som Florida og sætter en notation på dit kørekort, hvis du viser dem din DD-214, når du får din licens. Der har frelst os helt et par dollars.

Cut vaskemidler og tørretumbler ark brug i halvdelen. Vaskemidler sælges i dag er normalt meget koncentreret og kraftig. Bruge den mindste foreslåede beløb, og ofte kan du bruge mindre end hvad der er på flasken og stadig få rent tøj. I mange tilfælde vasker ved hjælp af mindre faktisk mere effektivt fordi der er ingen sidesten sæbe i dit tøj. Og rive din tørretumbler ark i halv giver det samme resultat til halv pris.

Hvis du arbejder et fuldtids eller deltids job, Spørg din virksomheds HR afdeling om de tilbyder nogen programmer eller rabatter, som du muligvis kan bruge. Nogle virksomheder har en liste over butikker, der vil ære en rabat, hvis du lige nævner virksomhedens navn hvor du arbejder.

Fjerde, en stærk vilje og beslutsomhed til at udføre planen skal være havde. Ligegyldigt hvor perfekt en plan, opnåelige mål og fuldføre de nødvendige ressourcer for at nå målene for privatøkonomi, det personen, der ikke har viljen, modet og beslutsomheden til at udføre planen, alt stadig vil gå til spilde.

Alle skriftlige indhold på dette websted er kun til orientering. Holdningerne heri er udelukkende de af AWM, medmindre andet specifikt nævnt. Materialet menes at være fra pålidelige kilder og ingen repræsentationer er lavet af vores virksomhed en anden parternes oplysende nøjagtigheden eller fuldstændigheden. Alle oplysninger eller idéer leveres bør drøftes indgående med en rådgiver, revisor eller advokat inden gennemførelsen.

Hvis du ikke kan finde en lokal finansiel institution med en ingen minimum balance opsparingskonto, eller hvis du foretrækker at udføre dine finanser online alligevel, jeg bruger kapital, 360 de har en bekvem, ingen minimum balance opsparing konto tilgængelig – og vil endda give dig $25 for tilmelding. Det er nemt at bruge – det tog mig mindre end 10 minutter til at åbne en konto med en $10 primosaldo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *